ОКСАЛНА КИСЕЛИНА

ОКСАЛНА КИСЕЛИНА

70.00 ден

Description

Оксалната киселина се користи за третман против вароа во зимскиот период. Се смета дека е ефикасност од над 70% .
Оксалната киселина припаѓа во групата производи дозволено за органско пчеларење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОКСАЛНА КИСЕЛИНА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *