Од пчелите зависи иднината на природата!

Да бидеме одговорни, да ги сочуваме пчелите како би ја резервирале нашата иднина и иднината на нашите потомци. Огромен број растенија не можат да го користат ветерот за опрашување и затоа пчелата го завршува тој процес. Ако ја спречиме во нејзината работа, го прекинуваме синџирот на исхрана. Третирајте органски и не штедете на здравјето на Вашите пчели.......

Услуги

Специјализирани понуди и проекти

Изработка на проектна документација за аплицирање за програми за фирнансирање

Изготвуваме профактури и целокупна документација за аплицирање во ИПАРД програмите и другите фондови.

Производство на опрема

Дел од асортиманот кој го нуди фирмата е од сопствено производство. Континуирано работиме на развој на нови производи со што го засилуваме домашно производство и ја поддржуваме националната економија.

Откуп на примарни производи

Вршиме откуп на примарни пчелни производи како: прополис и восок во соработка со домашни компании. За подетални информации контактирајте не.

CEO

Наум ТРПЧЕСКИ

Континуирано работиме за афирмација на нашите брендови на домашниот пазар "BeeCity&Styromania" кои за краток временски период станаа препознатливи кај својата публика. Квалитетот на услугите е секогаш на највисоко ниво, а со тоа ја одржуваме довербата кон нашите потрошувачи. Наскоро, на пазарот ќе пласираме уште неколку нови производи од нашето производство.

„Само квалитет и ништо помалку од тоа!“ За одржливо и успешно пчеларење.