ШЕСТОАГОЛНА ПЛАСТИЧНА ТЕГЛА

ШЕСТОАГОЛНА ПЛАСТИЧНА ТЕГЛА

8.00 ден

Out of stock

Category:

Description

Капацитет: 300гр.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X