ТОПИЛНИК

2,500.00 ден

Description

Алуминиумски парен топилник за восок. Капацитетот на топилникот е восок од 7 изградени рамки по сесија. Може да се постави на било какво грејно тело – препорачливо на отворен пламен или рингла.

Восокот кој се исцедува е многу чист кој не мора да се претопува по втор пат.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins