ТОПИЛНИК ЗА ВОСОК (10 рамки)

ТОПИЛНИК ЗА ВОСОК (10 рамки)

28,000.00 ден

Category:

Description

Електричен топилник за 10 рамки кој може да се комбинира и со друго грејно тело.
Материјал: Инокс.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X