ТОПИЛНИК ЗА ВОСОК (плински)

27,000.00 ден

Description

Топилник за восок:
– материјал: ИНОКС;
– погон: Плински;
– капацитет: 10ДБ/20ЛР или 30ДБ(1/2)

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins