СТАКЛЕНА ТЕГЛА 0.72 Л

СТАКЛЕНА ТЕГЛА 0.72 Л

21.00 ден

Description

Стаклена тегла 0.720 л/ 1кг.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X