Сандак за пчели ЛР

3,800.00 ден

Description

Сандак за пчели ЛР:
– дрвена подница;
– 3 тела со ковени рамки;
– длабока поклопна;
– капак.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins