Сандак за пчели ДБ

3,800.00 ден

Description

Сандак за пчели ДБ:
– дрвена подница;
– 1 плодиште со ковени рамки;
– 2 медишта со ковени рамки;
– длабока поклопна;
– капак

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins