РАЧЕН ПОГОН за центрифуга

РАЧЕН ПОГОН за центрифуга

2,200.00 ден

Description

Рачен погон.

Робустен рачен погон. Погонот и запчаниците се изработени од челик. Запчаниците се состојат од два различни типа челик со цел да носат помалку и да имаат подолг век на траење. Куќиштето и чудак се направени од алуминиум. Погонот е опремен со систем на слободно тркало (кога ќе застанете за да ја свртите рачката, таа останува во таа позиција и корпата сè уште се ротира) и сопирачката за да ја запре корпата. Погонот е прицврстен со завртки и е многу стабилен.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАЧЕН ПОГОН за центрифуга”

Your email address will not be published. Required fields are marked *