РАДИЈАЛНА ЦЕНТРИФУГА

РАДИЈАЛНА ЦЕНТРИФУГА

Description

Радијална центрифуга 12ЛР рамки
– Гаранција: 3 години;
– Материјал: Инокс;
– Производител: МЕДИКО ТИМ КРАГУЈЕВАЦ;
– Потекло: Р.Србија.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАДИЈАЛНА ЦЕНТРИФУГА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *