ПРЕСА ЗА ВОСОК (восочни капачиња)

Sale!

ПРЕСА ЗА ВОСОК (восочни капачиња)

23,000.00 ден

Description

Преса за восок и восочни капачиња.
– контактните делови се изработени од инокс.