Појасен декристализатор

Појасен декристализатор

9,700.00 ден

Category:

Description

Појасен декристализатор:
– одговара за повеќе видови канти;
– може да се декристализираат и тегли.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X