ПОЛУАВТОМАТСКИ ОТПЕЧАТУВАЧ ЗА РАМКИ

ПОЛУАВТОМАТСКИ ОТПЕЧАТУВАЧ ЗА РАМКИ

47,100.00 ден

Description

Една година ГАРАНЦИЈА!
– Автоматски отпечатувач за сите видови рамки – Двострано отпечатување за само 5 секунди
– ИНОКС (нерѓосувачки челик).
– Брз и многу ефикасен. Ги расклопува сите видови рамки за само 5 секунди од двете страни.
– Можност за прилагодување во длабочина и ширина.
– Сите восочни капаци паѓаат во када (перфориран сад) каде што се раздвојува медот и чистиот мед излегува преку чешмата.

1 x Куќиште: не’рѓосувачки челик 1.4301, AISI 304. Не’рѓосувачки челик од германската компанија Thyssen Krupp Ag. Сите делови што доаѓаат во контакт со мед се состојат исклучиво од Inox 1.4301, AISI 304. 2 x ротори: секој со 220 сечила. Материјал: Не’рѓосувачки челик 1.4301, AISI 304. 1 x Моторен погон: 0,75kw / 220V, 1400 вртежи во минута. 1 x тапа: легура на не’рѓосувачки челик број 1.4301, AISI 304. Не’рѓосувачки челик од германската компанија Thyssen Krupp Ag. Тапа е многу добро направена. Лесно се затвора и целосно се прицврстува и запечатува. Печатот е направен од гума што е наменет за производство во прехранбената индустрија. Чешмата е поставена на самото дно за да се постигне целосно одводнување. Заварено е однадвор за да се избегне контакт со мед. Тапа е одделена на 370мм од подот. 4 x Нозе: Нозете се изработени од челик и се исклучително стабилни. Фузерот не се лизга и не се тресе за време на работата.
Потекло: МЕДИКО ТИМ Крагујевац, Р.СРБИЈА.