ПОИЛКА ЗА БАЛОН

ПОИЛКА ЗА БАЛОН

110.00 ден

Description

Поилка за балон со капацитет 5-6 литри.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X