НИТНИ 1кг

НИТНИ 1кг

1,000.00 ден

Category: Tag:

Description

Нитните се пакувани по 1кг. По нарачка од купувачот делиме количина по потреба.
Има два вида на нитни. Крупните се околу 7000бр/кг, ситните 10000бр/кг.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НИТНИ 1кг”

Your email address will not be published. Required fields are marked *