НИКОТ АПАРАТ

НИКОТ АПАРАТ

5,500.00 ден

Category:

Description

Никот апарат за производство на матици.
(Оригинал Француски со жигови на таблата и заштитниците).
Сет за 20 матици.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НИКОТ АПАРАТ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *