МЛИН ЗА ШЕЌЕР

МЛИН ЗА ШЕЌЕР

32,000.00 ден

Description

Млин за мелење шеќер во прав.
– капацитет: 150-200кг/час во зависност од влажноста на шеќерот;
– материјал: инокс;
– мотор: трофазен 1.1кв.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЛИН ЗА ШЕЌЕР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *