МАТИЧНА РЕШЕТКА (Ханеманова)

МАТИЧНА РЕШЕТКА (Ханеманова)

135.00 ден

Description

Пластична матична решетка за ДБ сандак.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X