ЛИМЕН НОСАЧ ЗА ПОД САТОНОША

8.00 ден

Description

Лимениот носач се поставува на предната и задната страна на телото од сандакот кој служи за лесно чистење на делот под сатоношата и олеснето хоризонтано придвижување на рамките.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins