ЛЕПИЛИЦА ЗА НАЈЛОН

1,550.00 ден

Description

Лепилица за најлон со работна површина од 30цм. Поседува регулатор на температура.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins