ЛАЖИЧЕ ЗА СОБИРАЊЕ МЛЕЧ

ЛАЖИЧЕ ЗА СОБИРАЊЕ МЛЕЧ

70.00 ден

Description

Лажиче за собирање мед со силиконско лопатче.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X