КЛИП ЗА ОБЕЛЕЖУВАЊЕ МАТИЦА

КЛИП ЗА ОБЕЛЕЖУВАЊЕ МАТИЦА

320.00 ден

Description

Практичен клип за обележување кој се користи со една рака.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X