КАНТА ЗА МЕД

4,400.00 ден

Description

Канта за мед:
– материјал: Инокс;
*славина: Инокс;
*рачки: Инокс
– капацитет: 50кг
Потекло: Р.Србија.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins