КАДА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ

КАДА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ

2,800.00 ден

Description

Када за отпечатување
– материјал: Инокс;
– производител: МЕДИКО ТИМ КРАГУЈЕВАЦ;
– потекло: Р.Србија.

Преклопувачката када е направена за двајца. Целосно е изработен од не’рѓосувачки челик. Фина изработка, апсолутно стабилна.
Димензии: L 510mm x B 410mm H 350mm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КАДА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *