КАДА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ (1 метар)

КАДА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ (1 метар)

12,000.00 ден

Description

Када за отпечатување:
– материјал: ИНОКС;
– ногари: метални;
– производител: МЕДИКО ТИМ КРАГУЈЕВАЦ;
– потекло: Р.Србија.

1 x Преклопна бања: изработена од не’рѓосувачки челик 1.4301, AISI 304. Не’рѓосувачки челик од германската компанија Thyssen Krupp Ag. Деловите се заваруваат со плазма техника наменета за прехранбената индустрија. Целиот прекинувач е исклучително стабилен поради професионална обработка.

Внатрешното сито се отстранува за брзо и лесно вадење восок. Димензии: 1000мм х 460мм 1 x внатрешен сад за сито: изработен од не’рѓосувачки челик 1.4301, AISI 304.

2 x Решетки за рамки: изработени од не’рѓосувачки челик 1.4301, AISI 304. 1 x тапа: изработен од не’рѓосувачки челик 1.4301, AISI 304. Славината е многу добро направена. Лесно се затвора и целосно се прицврстува и запечатува. Печатот е изработен од гума што е наменет за производство во прехранбената индустрија. Чешмата е поставена на самото дно на кадата за да се постигне целосно одводнување. Заварено е однадвор за да се избегне контакт со мед.

4 x Нозе: Нозете се изработени од челик и се исклучително стабилни. Фузерот не се лизга и не се тресе за време на работата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КАДА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ (1 метар)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *