ИСПАРУВАЧ ЗА МРАВЈА КИСЕЛИНА

ИСПАРУВАЧ ЗА МРАВЈА КИСЕЛИНА

20.00 ден

Description

Испрувачот за мравја киселина се поставува помеѓу рамките под поклопната рамка.
Капацитетот на испрарувачот е 15мл, адекватна количина за поединечен третма со 85% мравја киселина.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ИСПАРУВАЧ ЗА МРАВЈА КИСЕЛИНА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *