ИНТРОВИТ

ИНТРОВИТ

Category:

Description

Интровит – витамински додаток и стимулатор.
Се користи како додаток во течната прихрана или погачите за обогатување со витамини, како и стимулатор за зголемено несење на матицата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ИНТРОВИТ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *