ИНОКСНА СЛАВИНА

ИНОКСНА СЛАВИНА

900.00 ден

Description

Славина од не’рѓосувачки челик (ИНОКС)1.4301, AISI 304.
Не’рѓосувачкиот челик е од германската компанија Thyssen Krupp Ag.

Димензии на предниот дел: внатрешен дијаметар 44мм – надворешен дијаметар 60мм.
Димензии: 46мм навојни страни со надворешен дијаметар. Славината е многу добро направена. Лесно се затвора и целосно се прицврстува и запечатува. Печатот е направен од гума што е наменет за производство во прехранбената индустрија.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X