ИГЛА ЗА ПРЕСАДУВАЊЕ

250.00 ден

Description

Метална игла за пресадување јајца.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins