ЕДНОДЕЛНО СИТО ЗА МЕД

ЕДНОДЕЛНО СИТО ЗА МЕД

900.00 ден

Description

Едноделно сито за мед.
Материјал: ИНОКС.
Димензии: дијаметар 300мм, висина 85мм, должина 370мм

Многу добро преработен производ. Изработени од не’рѓосувачки челик за прехранбената индустрија. Сите споеви се заваруваат со плазма технологија. Стандард во прехранбената индустрија.
Димензии: дијаметар 300мм, висина 85мм, должина 370мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЕДНОДЕЛНО СИТО ЗА МЕД”

Your email address will not be published. Required fields are marked *