ДЕКРИСТАЛИЗАТОР ЗА ВО КАНТА 300w

ДЕКРИСТАЛИЗАТОР ЗА ВО КАНТА 300w

6,300.00 ден

Description

Потопен декристализатор за во канта, 300 вати.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X