ДВОДЕЛНО СИТО ЗА МЕД

ДВОДЕЛНО СИТО ЗА МЕД

950.00 ден

Description

Дводелно сито за мед изработено од ИНОКС.

Многу добро преработен производ. Изработени од не’рѓосувачки челик за прехранбената индустрија. Сите споеви се заваруваат со плазма технологија. Стандард во прехранбената индустрија.
Димензии: дијаметар 200мм, висина 85мм, должина 370мм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДВОДЕЛНО СИТО ЗА МЕД”

Your email address will not be published. Required fields are marked *