ДВОДЕЛЕН (поцинкован) РЕГУЛАТОР ЗА ЛЕТАЛО

ДВОДЕЛЕН (поцинкован) РЕГУЛАТОР ЗА ЛЕТАЛО

45.00 ден

Description

Поцинкован регулатор (чешел) за летало.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X