ГАЈБА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ (Пластифициран сталак)

2,800.00 ден

Description

Гајба за отпечатување со пластифициран сталак и решетка за цедење на отпечатокот.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins