ГАЈБА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ (Инокс сталак)

ГАЈБА ЗА ОТПЕЧАТУВАЊЕ (Инокс сталак)

3,200.00 ден

Description

Гајба за отпечатување рамки со внатрешна решетка за цедење на капачињата.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X