БУШАЧ ЗА РАМКИ

БУШАЧ ЗА РАМКИ

950.00 ден

Category: Tag:

Description

Единечниот бушач за рамки истовремено буши и поставува нитна.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X