БУШАЧ ЗА РАМКИ СО 5 ГЛАВИ

БУШАЧ ЗА РАМКИ СО 5 ГЛАВИ

3,300.00 ден

Category: Tag:

Description

Професионален бушач со 5 рамки кој со истиот удар поставува нитни и ја буши рамката.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БУШАЧ ЗА РАМКИ СО 5 ГЛАВИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *