БРОЈКИ ЗА САНДАЦИ

БРОЈКИ ЗА САНДАЦИ

60.00 ден

Out of stock

Description

Комплет со бројки за обележување сандаци од 1-11.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X