БРОЈКИ ЗА САНДАЦИ

БРОЈКИ ЗА САНДАЦИ

40.00 ден

Description

Пластични бројки за обележување сандаци од 1-11.

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X