БЛУЗОН (Американ)

БЛУЗОН (Американ)

550.00 ден

Description

Блузон:
– материјал: америчко платно (амерички кепер);
– мрежа: тул;
– величини: XL/XXL

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X