БИОСА АПИС

500.00 ден

Description

Биоса Апис е додаток во прихраната на пчелното семејстово кој се користи како:
– општ дезинфициенс на пчелната кошница;
– спречување варово легло;
– спречување ноземоза.

Пакување: 1 литар.
Дозирање: 10мл/1кг сируп (1л = 20 пчелни семејства, за 5 третмани)
Состав: млечна киселина, состојки изработени од преку 20 видови на сушени делови на растенија.
Потекло: Данска.

Продавница

Здраво, Добредојдовте на нашиот веб сајт. Како можеме да Ви помогнеме?

Powered by WpChatPlugins