БЕГАЛКА ЗА ПЧЕЛИ

БЕГАЛКА ЗА ПЧЕЛИ

80.00 ден

Description

Бегалка (бежалица) за пчели која се користи за празнење на медиштето со пчели. Пчелите се симнуваат во плодиштето за 36-48 часа.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БЕГАЛКА ЗА ПЧЕЛИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *