ТАНГЕНЦИЈАЛНИ

Рачни, електрични и комбинирани центрифуги

 • Висококвалитетен антимагнетен инокс со Германско потекло;
 • Инокс буре, иноксен кош, иноксна славина;
 • Провиден капак;
 • Метални ногалки;
 • 3 години писмена гаранција.

Електрични центрифуги

 • Висококвалитетен антимагнетен инокс со Германско потекло;
 • Инокс буре, иноксен кош, иноксна славина;
 • Провиден капак;
 • Метални ногалки;
 • Мотор со редуктор;
 • 3 години писмена гаранција.