ПЕТ ШОП ОПРЕМА

Располагаме со широк спектар храни и опрема за миленици: кучиња, мачки, глодари, папагали, гулаби, риби, желки,…….
Дел од асортиманот:
– Храна и витамини;
– Поводници, градници, огрлици;
– Играчки;
– Кафези;
– Тоалети, транспортери;
– Козметика – шампони, песок, капки и спрејови….

За повеќе информации пишувајте ни или посетете не!

За секоја купена храна на вреќа 15-20кг следува попуст од 15% !

X